Zijnsgeoriënteerde Meditatie Kennismakingsworkshop

 

Kennismakingsworkshop

Zijnsgeoriënteerde Meditatie

 

 

Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend.  Het kenmerkende van Zijnsgeoriënteerde Meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.

Op 12 september 2020 wordt op meer dan 20 locaties in Nederland en België gelijktijdig een kennismakingsworkshop Zijnsgeoriënteerde Meditatie gegeven. Een unieke gebeurtenis in de geschiedenis van Zijnsoriëntatie.

In deze kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

De cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie is een cursus van acht dagdelen. De cursus is zowel bestemd voor mensen die willen kennismaken met deze meditatievorm(en), als voor mensen die na eerdere kennismaking hun begrip en ervaring met deze meditatie willen verdiepen. In de cursus leer je de Zijnsgeoriënteerde Meditatie te beoefenen (ook thuis) en te begrijpen als toegang tot de stilte en rijkdom van Zijn. Je leert jezelf kennen in je wezenlijke aard: al vrij, heel en compleet. De Zijnsgeoriënteerde visie, die je inzicht geeft in de verschillende bewustzijnslagen van je geest, werkt bekrachtigend naar je beoefening.

In de kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop op 12 september 2020. Je bent van harte welkom!

De kennismakingsworkshop wordt gegeven door een gediplomeerde leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de school voor Zijnsoriëntatie.

Praktische informatie

Locatie: Patioschool De Kleine Prins, Weltevreden 8, De Bilt.
Datum: zaterdag 12 september 2020
Tijd:  14.00  – 17.00 uur
Leraar: Peter Valstar
Deelnemers: max. 10 personen
Werkvormen: meditatie in beweging, zitmeditatie, visualisaties en deelrondes.

Vergoeding
€15,= incl. btw*

Tarief voor studenten* (MBO/HBO/WO): 50 % korting

Aanmelden: info@astara-coaching.nl

U ontvangt van mij een inschrijfformulier.

 

Je bent van harte welkom! Met of zonder ervaring.